Bouwbegeleiding

BouwAdviesUden geeft u het vertrouwen in bouwen. Onze bouwbegeleiding vormt het fundament van een vlot en doelmatig bouwproces.

Ontspannen bouwen en geld besparen

BouwAdviesUden is een onafhankelijk bouwkundig bureau, gespecialiseerd in het calculeren en begeleiden van uw (ver)bouwproces. Wij staan voor professionele bouwbegeleiding en een eerlijk advies. Onze doelstelling? Elk bouwproces zodanig optimaliseren dat de bouwkosten, de kwaliteit én het gewenste resultaat uitstekend op elkaar aansluiten. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor een ontspannen bouwproces én besparen we u tijd en geld.

Focus op goede afstemming

Een optimaal bouwproces vraagt meer dan alleen het kiezen van de juiste materialen en de juiste prijs. Doorslaggevend voor het succes is een doordachte combinatie van kennis en ervaring van de bedenkers en de uitvoerders. BouwAdviesUden zet gericht in op een goede afstemming en een efficiënte samenwerking tussen de betrokken partijen. Van architect tot stukadoor. Door elke stap in het bouwproces te toetsen aan uw wensen, komen we zonder omwegen tot het resultaat dat u voor ogen hebt.