Bedrijven & Instellingen

Een nieuw schoolgebouw of bedrijfspand bouwen? Of uw huidige gebouw uitbreiden of renoveren? Dan gaat u een leuke, maar spannende tijd tegemoet.

Met BouwAdviesUden aan uw zijde bent u niet alleen verzekerd van een vlot verloop van het bouwproces, maar bespaart u ook tijd en geld. Als bouwbegeleider, kostendeskundige en adviseur in één leiden wij de complete (ver)bouw in goede banen. Zodat u ondertussen gewoon uw werk kunt doen en binnen budget tot het gewenste resultaat komt.

Van utiliteitsbouw tot de bouw of renovatie van een schoolpand: we voorzien u van heldere calculaties, helpen u slim bezuinigen en zetten de juiste partijen voor u aan het werk. Het is de combinatie van kennis, onafhankelijkheid en een groot netwerk die garant staat voor een succesvol project tegen lagere bouwkosten.

Contact
  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.

  Nieuws

  maart 2017

  Doe maar een facelift!

  Je groeit uit je jasje of het pand raakt na al die jaren gedateerd; dan denk je al snel aan verhuizen.

  Lees Meer

  Klantervaringen

  Tevreden over het resultaat

  "Om zeker te zijn dat wij bij onze nieuwbouw plannen geen problemen zouden krijgen hebben we Sjaak van Leeuwen ingeschakeld voor de gehele begeleiding van de nieuwbouw van onze woning. Dit heeft hij in een prettige sfeer geregeld en wij zijn tevreden over de samenwerking en het resultaat."

  Heel prettig samengewerkt!

  "Wij hebben onze praktijk laten verbouwen en hebben heel prettig samengewerkt met Sjaak van Leeuwen. Hij is niet alleen kundig in zijn vak maar heeft altijd een oplossing als er zich onverwachts iets voordoet."

  Volledig onder controle

  "Als projectontwikkelaar van appartementen willen we vooral de kwaliteit en de kosten onder controle hebben. Sinds enkele maanden werken we nu samen met Sjaak van Leeuwen en deze stap hadden we veel eerder moeten nemen. Doordat hij op de hoogte is van de taal en werkvolgorde op de bouw zorgt hij er heel goed voor dat alles vanaf het begin tot eind volledig onder controle is op met name deze items."

  Zijn kostendeskundigheid kwam goed van pas

  "Met Sjaak van Leeuwen hebben we samen een gehele school in Grave verbouwd, dit hebben we gedaan in een bouwteam. Hierdoor hebben we zeer prettig en nauw samengewerkt en kwam met name zijn kostendeskundigheid zeer goed van pas."

  Contact

  Neem nu contact op:

  Waar vindt u BouwAdviesUden?

  Raam 804 5403 TS Uden Mob. 06-12696386
  Bouwadvies

  Calculaties

  De bouwkosten van uw (bedrijfs)pand helder in beeld.

  Bouwprojecten Brabant

  Bouwbegeleiding bedrijfspanden

  Nergens omkijken naar, lagere kosten en een beter resultaat.

  Bouwkosten bedrijfspand

  Bouwbegeleiding scholen

  Specialist in projecten van onderwijsinstellingen.

  Vrijstaande woning bouwen

  Bouwbegeleiding overige

  Tientallen jaren bouwervaring: van utilteitsbouw tot winkelrenovatie.