Wie is BouwAdviesUden?

BouwAdviesUden is opgericht door Sjaak van Leeuwen.

Met een hts-diploma Bouwkunde op zak startte hij bij een gerenommeerd aannemersbedrijf in Nijmegen. In acht jaar tijd ontwikkelde hij zich van calculator en later werkvoorbereider tot projectleider. "Ik begeleidde de meest uiteenlopende bouwprojecten: verbouwingen, de bouw van vrijesectorwoningen, maar ook utiliteitsbouw en de bouw van bedrijfspanden en scholen. Ook was ik nauw betrokken bij de nieuwbouw van de psychiatrieafdeling van Radboud UMC in Nijmegen."

Daarna was Sjaak van Leeuwen dertien jaar eigenaar / technisch directeur van een middelgroot bedrijf dat gespecialiseerd is in het adviseren, calculeren en produceren van stalen constructies voor de bouw. "In die functie werkte ik nauw samen met grote landelijke bouwers, zoals BAM Woningbouw en de Dura Vermeer Groep. Tal van kleine en grote prestigieuze bouwprojecten zijn onder mijn supervisie tot stand gekomen. Ik gaf bouwadvies aan zowel bedrijven als particulieren en begeleidde de bouwprojecten."

De diversiteit aan functies in de bouw heeft Sjaak van Leeuwen gevormd tot een man die niet alleen kennis van zaken heeft, maar vooral inzicht heeft in bouwprocessen. Het positief beïnvloeden van deze processen is een vak apart. Een vak dat Sjaak tot in detail beheerst.

Een kwalitatief goed resultaat tegen reële bouwkosten: dat is het voordeel van bouwbegeleiding door BouwAdviesUden. "Onze meerwaarde zit in de keuze van de juiste partijen en de daaruit voortvloeiende kostenbesparingen. Binnen budget bouwen vraagt om kennis van zaken, een goed netwerk, continu bijsturen en de inzet van de juiste partijen. Ik ga tot het uiterste om de droom van mijn opdrachtgevers te realiseren."

Aanbouw huis