Projectontwikkelaars

Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of het renoveren of splitsen van appartementen: BouwAdviesUden begeleidt u als projectontwikkelaar bij het behalen van een optimaal rendement op uw projecten. Onze brede inzetbaarheid is daarbij een belangrijke troef.

We zijn uw sparringpartner bij het creƫren van de juiste uitstraling, vaak doorslaggevend voor het succes van een (ver)bouwproject. Maar dat niet alleen. We zorgen ook voor een doeltreffende organisatie, selecteren de juiste marktpartijen, schrijven het bestek en verzorgen de complete bouwbegeleiding.

BouwAdviesUden heeft veel ervaring met het splitsen, renoveren en verbouwen van appartementen. Onze kennis en ons grote netwerk staan daarbij volledig tot uw beschikking. Dit vertaalt zich in hoge kwaliteit, een korte bouwtijd en een vlot verloop van uw project. Tegen beheersbare kosten uiteraard.

Contact
  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.

  Nieuws

  maart 2017

  Doe maar een facelift!

  Je groeit uit je jasje of het pand raakt na al die jaren gedateerd; dan denk je al snel aan verhuizen.

  Lees Meer

  Klantervaringen

  Tevreden over het resultaat

  "Om zeker te zijn dat wij bij onze nieuwbouw plannen geen problemen zouden krijgen hebben we Sjaak van Leeuwen ingeschakeld voor de gehele begeleiding van de nieuwbouw van onze woning. Dit heeft hij in een prettige sfeer geregeld en wij zijn tevreden over de samenwerking en het resultaat."

  Heel prettig samengewerkt!

  "Wij hebben onze praktijk laten verbouwen en hebben heel prettig samengewerkt met Sjaak van Leeuwen. Hij is niet alleen kundig in zijn vak maar heeft altijd een oplossing als er zich onverwachts iets voordoet."

  Volledig onder controle

  "Als projectontwikkelaar van appartementen willen we vooral de kwaliteit en de kosten onder controle hebben. Sinds enkele maanden werken we nu samen met Sjaak van Leeuwen en deze stap hadden we veel eerder moeten nemen. Doordat hij op de hoogte is van de taal en werkvolgorde op de bouw zorgt hij er heel goed voor dat alles vanaf het begin tot eind volledig onder controle is op met name deze items."

  Zijn kostendeskundigheid kwam goed van pas

  "Met Sjaak van Leeuwen hebben we samen een gehele school in Grave verbouwd, dit hebben we gedaan in een bouwteam. Hierdoor hebben we zeer prettig en nauw samengewerkt en kwam met name zijn kostendeskundigheid zeer goed van pas."

  Contact

  Neem nu contact op:

  Waar vindt u BouwAdviesUden?

  Raam 804 5403 TS Uden Mob. 06-12696386
  Bouwadvies

  Calculaties

  Complete en marktconforme begrotingen tegen lage prijzen.

  Bouwprojecten Brabant

  Bestek schrijven

  Professionele bestekteksten: compact en scherp geprijsd.

  Bouwkosten bedrijfspand

  Bouwbegeleiding

  Bespaar tijd en geld met onze bouwbegeleiding.

  Vrijstaande woning bouwen

  Advies bij aanbestedingen

  Wij brengen u in contact met de juiste partijen.