Architecten

Als architect wilt u uw klant een fraai en functioneel ontwerp voorleggen, passend bij het programma van eisen. Plus een heldere calculatie van de bouwkosten natuurlijk. BouwAdviesUden is hierin uw partner.

Wij starten het traject met een calculatie op schetstekeningniveau. Het schrijven van een praktijkgericht bestek is vervolgens een kleine stap, aangezien we alle tekeningen en details al hebben bestudeerd. Dit verklaart waarom wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden.

Met onze ruime ervaring en efficiƫnte aanpak helpen we u om het ontwerp al in een vroeg stadium af te stemmen op het beschikbare budget. En om slim te bezuinigen, indien nodig. Tot slot verzorgen wij graag de bouwbegeleiding, waarbij we toezien op een adequate uitvoering van de afgesproken werkzaamheden. Samen komen we tot een optimaal resultaat tegen een goede kostprijs.

Contact
  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.

  Nieuws

  maart 2017

  Doe maar een facelift!

  Je groeit uit je jasje of het pand raakt na al die jaren gedateerd; dan denk je al snel aan verhuizen.

  Lees Meer

  Klantervaringen

  Tevreden over het resultaat

  "Om zeker te zijn dat wij bij onze nieuwbouw plannen geen problemen zouden krijgen hebben we Sjaak van Leeuwen ingeschakeld voor de gehele begeleiding van de nieuwbouw van onze woning. Dit heeft hij in een prettige sfeer geregeld en wij zijn tevreden over de samenwerking en het resultaat."

  Heel prettig samengewerkt!

  "Wij hebben onze praktijk laten verbouwen en hebben heel prettig samengewerkt met Sjaak van Leeuwen. Hij is niet alleen kundig in zijn vak maar heeft altijd een oplossing als er zich onverwachts iets voordoet."

  Volledig onder controle

  "Als projectontwikkelaar van appartementen willen we vooral de kwaliteit en de kosten onder controle hebben. Sinds enkele maanden werken we nu samen met Sjaak van Leeuwen en deze stap hadden we veel eerder moeten nemen. Doordat hij op de hoogte is van de taal en werkvolgorde op de bouw zorgt hij er heel goed voor dat alles vanaf het begin tot eind volledig onder controle is op met name deze items."

  Zijn kostendeskundigheid kwam goed van pas

  "Met Sjaak van Leeuwen hebben we samen een gehele school in Grave verbouwd, dit hebben we gedaan in een bouwteam. Hierdoor hebben we zeer prettig en nauw samengewerkt en kwam met name zijn kostendeskundigheid zeer goed van pas."

  Contact

  Neem nu contact op:

  Waar vindt u BouwAdviesUden?

  Raam 804 5403 TS Uden Mob. 06-12696386
  Bouwadvies

  Calculaties

  Complete en marktconforme begrotingen tegen lage prijzen.

  Bouwprojecten Brabant

  Bestek schrijven

  Professionele bestekteksten: compact en scherp geprijsd.

  Bouwkosten bedrijfspand

  Bouwbegeleiding

  Bespaar tijd en geld met onze bouwbegeleiding.

  Vrijstaande woning bouwen

  Advies bij aanbestedingen

  Wij brengen u in contact met de juiste partijen.