Particulieren

Bij de bouw of verbouwing van een woning komt heel wat kijken. Wat kost een aanbouw? Bouwgrond kopen of een kavel kopen? Waar moet u rekening mee houden als u een vrijstaande woning gaat bouwen? Hoe beoordeelt u een offerte? BouwAdviesUden begeleidt en adviseert u bij iedere stap in het bouwproces.

Hierbij profiteert u van tientallen jaren ervaring in de bouw. Door al in het voortraject zaken inzichtelijk te maken en keuzes zorgvuldig op elkaar af te stemmen, leggen we de basis voor gedegen kwaliteit tegen reële kosten. Op deze manier bespaart BouwAdviesUden u veel tijd en rompslomp.

Bovendien kennen wij de prijzen in de markt, calculeren we zelf de bouwkosten én weten wij uit ons grote netwerk de juiste partijen te selecteren. Het resultaat? Lagere bouwkosten. En zeker zo belangrijk: een ontspannen bouwproces.

Contact
  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.

  Nieuws

  maart 2017

  Doe maar een facelift!

  Je groeit uit je jasje of het pand raakt na al die jaren gedateerd; dan denk je al snel aan verhuizen.

  Lees Meer

  Klantervaringen

  Tevreden over het resultaat

  "Om zeker te zijn dat wij bij onze nieuwbouw plannen geen problemen zouden krijgen hebben we Sjaak van Leeuwen ingeschakeld voor de gehele begeleiding van de nieuwbouw van onze woning. Dit heeft hij in een prettige sfeer geregeld en wij zijn tevreden over de samenwerking en het resultaat."

  Heel prettig samengewerkt!

  "Wij hebben onze praktijk laten verbouwen en hebben heel prettig samengewerkt met Sjaak van Leeuwen. Hij is niet alleen kundig in zijn vak maar heeft altijd een oplossing als er zich onverwachts iets voordoet."

  Volledig onder controle

  "Als projectontwikkelaar van appartementen willen we vooral de kwaliteit en de kosten onder controle hebben. Sinds enkele maanden werken we nu samen met Sjaak van Leeuwen en deze stap hadden we veel eerder moeten nemen. Doordat hij op de hoogte is van de taal en werkvolgorde op de bouw zorgt hij er heel goed voor dat alles vanaf het begin tot eind volledig onder controle is op met name deze items."

  Zijn kostendeskundigheid kwam goed van pas

  "Met Sjaak van Leeuwen hebben we samen een gehele school in Grave verbouwd, dit hebben we gedaan in een bouwteam. Hierdoor hebben we zeer prettig en nauw samengewerkt en kwam met name zijn kostendeskundigheid zeer goed van pas."

  Contact

  Neem nu contact op:

  Waar vindt u BouwAdviesUden?

  Raam 804 5403 TS Uden Mob. 06-12696386
  Bouwadvies

  Calculaties

  De bouwkosten helder in beeld voordat u start.

  Bouwprojecten Brabant

  Bouwbegeleiding nieuwbouw

  Nergens omkijken naar, van idee tot oplevering.

  Bouwkosten bedrijfspand

  Bouwbegeleiding verbouwing

  Sneller een goed resultaat tegen lagere kosten.

  Vrijstaande woning bouwen

  Oplevering

  Kwaliteit voor alles, tot en met de laatste dag.