Nieuw in de regio: Maasvalleiwonen.nl

Maasvalleiwonen.nl bundelt bedrijven voor wonen en (ver)bouwen.

Iedereen die op zoek is naar kwaliteitsbedrijven op het gebied van wonen en (ver)bouwen, hoeft voortaan maar één internetadres in te tikken:

www.maasvalleiwonen.nl. Dit nieuwe internetportaal biedt een overzicht van gerenommeerde, regionaal georiënteerde bedrijven die garant staan voor uitstekende service en hoogwaardige producten.

Maasvalleiwonen. nl is speciaal ontwikkeld voor mensen die (ver)bouwplannen hebben of advies over hun woonsituatie willen inwinnen. De website bevat een uitgebreid aanbod van gerenommeerde bedrijven die praktisch iedere woonwens kunnen realiseren. Van bouwbedrijven en verhuizers tot keukenleveranciers en hoveniers, maar ook hypotheekadviseurs, makelaars en notarissen.

Alle kwaliteitsbedrijven op één website.

Overzichtelijk

Maasvalleiwonen. nl is zodanig ingericht dat de bezoekers van de website snel naar de juiste organisaties kunnen navigeren. Via een overzichtelijk menu zijn alle aanbieders gegroepeerd op basis van vakgebied. Door op de naam van een organisatie klikken, krijgen bezoekers een kort bedrijfsprofiel te zien, waarbij ook de contactgegevens van de betreffende organisatie vermeld zijn. Zo vormt Maasvalleiwonen. nl een centraal startpunt om te ontdekken welke woonbedrijven de regio rijk is.

Kwaliteit

De website is in eerste instantie gericht op particulieren. Toch heeft het portaal wel degelijk meerwaarde voor bedrijven en instanties. Het merendeel van de aanbieders op Maasvalleiwonen. nl richt zich namelijk ook op opdrachtgevers uit het bedrijfsleven.

Ongeacht de verschillende doelgroepen is er één factor die alle bedrijven bindt: kwaliteit.

Het gaat om organisaties die kunnen bogen op uitgebreide ervaring en vergaande expertise, en veelal een jarenlange band met de regio hebben.

BouwAdviesUden is één van de deelnemers van Maasvalleiwonen. nl.

Meer informatie op www.maasvalleiwonen.nl